Veshje te jashtëzakonshme për vjeshtë

On Thursday, October 16th, 2014

Per ju që e doni modën kam përzgjedhur veshjet të jashtëzakonshme dhe të paharrueshme për vjeshtë . Unë jam gjithmonë këtu për të ju frymëzuar,dhe të ju jap disa ide shtesë për atë që është në modë.Ju gjithmonë duhet të ndjekni modën dhe ti kombinoni më të mirat.Gështenjë, kafe ose pastels … gjeni ngjyrat që ju mund ti kombinoni  mirë,kështu që ju duhet të gjeni këmishë,bluza,xhaketë,qantë apo kepucë,etj.
Ju ende mund të veshni funde në një kombinim me bluzën tuaj të preferuar, ose ju mund të shtoni një xhaketë lëkure për veshje që ju pëlqen të veshni kudo.Kepucët Oxfords janë perfekte për këtë sezon dhe ato të duken bukur me çdo gjë.Shikoni veshjet më poshtë dhe ju do të ndiheni të gezuara për idetë që ju kemi dhënë në lidhje me kombinimet për çdo rast.

Stupendous Outfits for Unforgettable Fall

Stupendous Outfits for Unforgettable Fall

Stupendous Outfits for Unforgettable Fall

Stupendous Outfits for Unforgettable Fall

Stupendous Outfits for Unforgettable Fall

Stupendous Outfits for Unforgettable Fall

Stupendous Outfits for Unforgettable Fall

Stupendous Outfits for Unforgettable Fall

Stupendous Outfits for Unforgettable Fall

 

Stupendous Outfits for Unforgettable Fall

Stupendous Outfits for Unforgettable Fall

 

 

Displaying No Comments
Have Your Say

Leave a comment

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>