Valentino Këpucë dhe Qanta Dimer 2014-2015

On Tuesday, December 23rd, 2014

Valentino luksoze do të thotë luks në çdo gjë! Dhe,sigurisht, këpucë dhe qanta  nuk janë lënë jashtë listës.Kështu këtu vjen Valentino me  këpucë dhe qanta vjeshtë / dimër 2014-2015 modelet  duket më mahnitëse dhe moderne se kurrë!

kepuce 2015

Mbetet në mendje dhe joshës si këpucë me rrip ne kyçin e këmbës me flutura te-shtypura, te stilit të lartë dhe moderne, dhe me elegancë e copa Valentino.Mundësia që vjen menjëherë pas është një tjetër shembull i madh i atij lloji që vjen me një cilësi lëkure dhe disa detaje të vogla të arta. Variante kontrast si kuletë e gjelbër dhe ngjyrë bezhë ndiqni këto pjesë. Fluturat dhe zogjtë jenë të përdorura për qant.Pikturë njëngjyrëshe, elegante,dhe të ndritshme.

qanta 2015

Përsëri ne jemi të tronditur dhe të habitur me një tjetër koleksionin nga Valentino,dhe atë që ne nuk mund të harrojmë kur flasim për këtë, është zbatimi super i ftohtë i ri dhe tradicional. Pra,kjo është jo vetëm për të ardhur me diçka të re gjatë gjithë kohës, kjo është edhe për të provuar  konceptet bazë të Valentino-së dhe përfaqësitë janë jashtëzakonisht me dhunti të shumta dhe të papeshë! Dhe kjo është, me të vërtetë,e sukseshme!

qanta 2014-2015

Valentino_shoes_and_handbags_fall_winter_2014_2015_collection2

Tags: ,
Posted in Këpucet, Moda
Displaying No Comments
Have Your Say

Leave a comment

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>