Vaji Ullirit për flokë të shëndetshme

On e Hënë, Nëntor 26th, 2012

Të gjithë ne deshirojmë që të kemi flokë të shëndetshme dhe me shkëlqim .Përdorëni vajin e ullirit me pak lemon,i lyeni flokët dhe i mbani  mbi një orë, pastaj lajeni me ujë të ngrohtë dhe me shampon që ju përdorni,veproni kështu për një kohë nga 2 deri 3 herë në javë dhe do të keni flokë të shëndosha dhe të shkëlqyera.

Etiketa:
Posted in Shendeti
Displaying No Comments
Have Your Say

Leave a comment

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Close
Unë pëlqej (I like) sekretemode.com
Duke klikuar këtë buton, ju na ofroni mbështetje që punën tonë ta bëjme me të mirë dhe ta zgjerojmë komunitetit e modës. Faleminderit. (Please, support us by clicking like on our FB page. Thanks)

Facebook