Make up,makijazh

On Wednesday, January 2nd, 2013

Për një vështrim bukurie që absolutisht nuk do të shkojë pa u vënë re:Sytë janë pjesa kryesore dhe e bukur e fytyrës sonë. Nëse ju doni të shtoni bukurinë e syve, atëherë duhet të përdorni hije dhe llainer në sy. Hijet e syve japin thellësinë dhe dimensionin për syrin.Mënyra më e mirë dhe e duhur për përdorimin e hijeve të syve të bëjnë sytë më të bukur dhe më tërheqëse. Hijet e syve janë në dispozicion në textures të ndryshme me ngjyra. Hijet e syve mund të aplikohen në mënyra të ndryshme sipas kërkesave dhe dëshirës. Këtu janë disa foto me makijazh të ndryshëm për të bërë sytë tuaj më tërheqës.

 

 

Posted in Fytyra, Make up
Displaying No Comments
Have Your Say

Leave a comment

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>