Trendet e veshjeve dhe ngjyra e kuqe

On Sunday, October 12th, 2014

Në këtë kohë është në trend ngjyra e kuqe,Styliset kanë paraqitur koleksione të veshjeve me ngjyrë të kuqe për femra.Nëse ju jeniadhuruese e ngjyres së kuqe, ju do ti pëlqeni keto kombinime që i kemi pergaditur per si me pallto të kuqe, shall,ose ju mund të zgjidhni,të tilla si këpucë të kuqe apo aksesore,që do të ishte nje kombinim i mrekullueshem.Pra, kurrë mos hezitoni të provoni nje kombinim elegant me kete ngjyre te bukur.

 

Winter-2013-Outfits-for-Women-by-Stylish-Eve_20

Red-Winter-2013-Outfits-for-Women-by-Stylish-Eve_12

Red-Winter-2013-Outfits-for-Women-by-Stylish-Eve_14

Red-Winter-2013-Outfits-for-Women-by-Stylish-Eve_17

Red-Winter-2013-Outfits-for-Women-by-Stylish-Eve_20

Screen_Shot_2014-10-09_at_10_58_03_AM_pjhqmx

Stylish-Eve-Fashion-Guide-Walk-into-Fall-with-Fabulous-Earthy-Tones_08

veshje elegante 1

veshje elegante 12

 

veshje elegante

 

Displaying No Comments
Have Your Say

Leave a comment

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>