Trendet e modes per dimer të kombinuara me xhaketë

On Friday, December 22nd, 2017

18 mënyra se si të kombinojmë xhaketat për dimër.Vajzat të nderuara, xhaketat prej gëzofi janë patjetër trend në këtë sezon me, ngjyra të gjalla – bruz, jeshile, hije e verdhë, ari dhe portokalli, e zezë dhe të bardhë, dhe metalike mbetet në modë në këtë sezon. Cila do të jetë zgjedhja juaj për këtë dimër të ftohtë? Më poshtë në postin tonë ju mund të shihni 18 mënyra elegante si të veshni xhaketë tuaj të preferuar me lesh.Këtë vit,janë në trend lloje me dy gjatësi,në mes deri në gju, dhe më të shkurtër – deri në bel.Pallto është praktike,e ngrohtë dhe në çdo kombinim të mundshëm kontribuon që të dukeni sa më legante dhe joshëse,nëse është ditë apo mbrëmje natë.

 

Winter Fashion Trend Fur Jackets 18 Cool Ways How To Wear It

Photo via theczechchicks.com

Winter Fashion Trend Fur Jackets 18 Cool Ways How To Wear It

Photo via mientrasmevisto.com

Winter Fashion Trend Fur Jackets 18 Cool Ways How To Wear It

Winter Fashion Trend Fur Jackets 18 Cool Ways How To Wear It

Winter Fashion Trend Fur Jackets 18 Cool Ways How To Wear It

Winter Fashion Trend Fur Jackets 18 Cool Ways How To Wear It

Photo via sirmamarkova.blogspot.com

Winter Fashion Trend Fur Jackets 18 Cool Ways How To Wear It

Photo via fashionspot.ro

Winter Fashion Trend Fur Jackets 18 Cool Ways How To Wear It

Photo via it-girl.it

Winter Fashion Trend Fur Jackets 18 Cool Ways How To Wear It

Photo via miaventuraconlamoda.com

Winter Fashion Trend Fur Jackets 18 Cool Ways How To Wear It

Photo via fashionhippieloves.com

Winter Fashion Trend Fur Jackets 18 Cool Ways How To Wear It

Photo via angelesydiablillos.blogspot.com.es

Winter Fashion Trend Fur Jackets 18 Cool Ways How To Wear It

Photo via sansanscloset.blogspot.com.es

Winter Fashion Trend Fur Jackets 18 Cool Ways How To Wear It

Photo via marilynsclosetblog.blogspot.com.es

Winter Fashion Trend Fur Jackets 18 Cool Ways How To Wear It

Photo via blognosolomoda.com

Winter Fashion Trend Fur Jackets 18 Cool Ways How To Wear It

Photo via stylelovely.com

Winter Fashion Trend Fur Jackets 18 Cool Ways How To Wear It

Photo via chicisimo.com

Winter Fashion Trend Fur Jackets 18 Cool Ways How To Wear It

Photo via cashmereinstyle.com

Winter Fashion Trend Fur Jackets 18 Cool Ways How To Wear It

Posted in Moda, Veshjet
Displaying No Comments
Have Your Say

Leave a comment

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>