Trendet e këpuceve pranverë-verë 2014

On Friday, March 14th, 2014

Jeni duke kërkuar modele të kepucëve dhe nuk dini se qfarë modele të zgjedhni për 2014-ën,ne do te ju postojmë disa foto me modelet me te reja te tyre dhe besoj që ju do të dini se me qfarë modelesh te kombinoheni me veshjet e juaja, shpresoj qe ju pëlqejnë.

 

 

Tags: ,
Posted in Këpucet, Moda
Displaying No Comments
Have Your Say

Leave a comment

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>