Trendet e këpucëve oxford me taka të ulëta

On Saturday, April 12th, 2014

Këpucë Oxford,taka të ulëta lëkure me lidhëse përmbi që janënë modë. Ju mund t’i gjeni në shumë opsione me stile të formave të ndryshme. Ju mund të zgjidhni në mes të të gjitha këtyre llojeve sipas rastit. Nuk është se gjithmonë një palë këpucë të Oxford ju përshtaten. Ato mund të i kombinoni në stile të çdo veshjeje kur keni të delni me shoqëri apo në punë . Këpucët oxford gjithashtu ju ofrojmë rehati dhe do të  dukeni bukur  për një ditë jashtë me miqtë. Në këtë post ju mund të shihni 12 Mënyrat për stilin e këpucëve Oxford.

Këpucët Oxford mund të vishen gjatë gjithë vitit.Hidhni një sy në fotot më poshtë, shihni stile të ndryshme dhe ngjyra, dhe gjejeni stilin tuaj të përsosur. Kënaquni!

kpuca

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Posted in Këpucet, Moda
Displaying No Comments
Have Your Say

Leave a comment

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>