Trendet e frizurave te ketij viti

On Friday, November 27th, 2015

Ju keni vendosur të shkoni ne aheng,dasem apo qfardo feste dhe keni plan te visheni bukur,me këpucë dhe bizhuteri.Mandej është radha te mendoni per floket një  vendim i rëndësishem qe te dukeni bukur.Ne kemi përzgjedhur 30 modele te  frizurave mahnitëse që ju të frymëzoheni dhe te zgjidhni frizuren e duhur.Hidhi nje sy fotove dhe kenaquni!

beautiful.... i wonder if this could be done to only half... half up half down with side bride?!?:

Hair Wedding #weddingdream123:

wedding-hairstyles-3-03262014nz

side do:

wedding-hairstyles-7-03262014nz

wedding hair:

wedding-hairstyles-10-03262014nz

Curly side updo:

wedding-hairstyles-27-03262014nz

wedding-hairstyles-30-03262014nz

wedding-hairstyles-28-03262014nz

wedding-hairstyles-24-03262014nz

wedding-hairstyles-17-03262014nz

wedding-hairstyles-12-03262014nz

wedding-hairstyles-11-03262014nz

Wedding Hair - Wedding Hairstyle Photos | Wedding Planning, Ideas & Etiquette | Bridal Guide Magazine:

wedding-hairstyles-16-03262014nz

35 New Wedding Hairstyles to Try. To see more: http://www.modwedding.com/2014/03/26/35-new-wedding-hairstyles-to-try/ #wedding #weddings #hair #hairstyle #updo #fashion:

35 New Wedding Hairstyles to Try - MODwedding:

wedding-hairstyles-32-03262014nz

wedding-hairstyles-34-03262014nz

wedding-hairstyles-33-03262014nz

wedding-hairstyles-1-03262014nz

#wedding #weddinghair #hair #weddingdream123:

African American. Black Bride. Wedding Hair. Natural Hairstyles. wedding hairstyle ideas:

Wedding hair style for long hair with half up and half:

Lovely bridal look     Make up, hairstyles                              Web: www.elstile.ru, www.elstile.com:

Best Wedding Hairstyles of 2014 | bellethemagazine.com:

 

Displaying No Comments
Have Your Say

Leave a comment

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>