Trendet e Flokëve të shkurtëra me shatir

On Saturday, January 16th, 2016

Stili i flokeve do të ju ndihmojë të kuptoni se ju mund të beni flokët tuaj shatir dhe të dukeni të mahnitshme.Një fakt i madh në lidhje me këto 25 fotografitë e stilit te flokeve të  shkurta dhe shatir është se  me të vërtetë do të ju ndihmojë të duken mirë.Ju vetëm duhet të siguroheni që ju të zgjidhni ate që me të vërtetë i përshtatet karakteristikave tuaja.Nëse jeni duke menduar në lidhje me një ndryshim dramatik, ju gjithashtu mund të ndryshoni ngjyrat e flokëve tuaj në të njëjtën kohë.Pra, të gjitha ju femra qe duhet të ndryshoni është mire të shikoni në këto foto,zgjidhni atë që ju pëlqen më shumë, kontaktoni stilistin tuaj dhe kërkoni atë për të prerë dhe te beni shatir  flokëve tuaj të bazuar në zgjedhjen tuaj.Mbani në mend faktin se flokët tuaj vazhdojn të rriten.Pas një muaj apo dy, ju mund të bëni një tjetër ndryshim.

Very Charming A-line Bob Cut

Hair Highlights for Angled Short Hairstyles

Bob Haircuts for Women with Bangs

Best Hair Highlights for Bob

Cool Graduated Bob Cut with Hues of Red

Lovely Bob Cut with Jagged Bangs

 

Blonde Highlights with Brown Lowlights | Blonde highlights and lowlights fall hair fall trend www.GINABIANCAHAI ...:

Love the highlights and lowlights:

The medium and lovely shoulder length straight cut is created sleek and slicked down. The various layers make the whole style look more voluminous and full of life. The stunning style is excellent for people who are looking for a smashing and cool hairstyle with a deep side part. The chic medium textured straight style …:

12 Trendy A-Line Bob Hairstyles: Easy Short Hair Cuts - PoPular Haircuts:

Brown Hair with Highlights and Lowlights | via kay la powell by BrittWard:

Brown Short Hair Highlights and Lowlights:

Love the cut.:

 

 

Posted in Frizura
Displaying No Comments
Have Your Say

Leave a comment

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>