Veshje tradicionale shqiptare

On e Hënë, Prill 1st, 2013

Veshjet popullore, jane pa dyshim nje nga manifestimet me te fuqishme te kultures tradicionale. Ato jane trasheguese e transmetuese te shume elementeve, qe vijne nga lashtesia dhe nga koha e mesme, por jane njekohesisht edhe shprehje e marredhenieve kulturore me popuj te tjere gjate shekujve.Veshjet e rrafshit te dugagjinit jane nder me te pelqyerat nga femrat shqiptare po ashtu edhe dimijat .

 

 

 

 

 

 

Displaying 2 Comments
Have Your Say

  1. mili thotë:

    shummm me plqejn veshja katunit

  2. ari thotë:

    Pélqim pér fémijét me veshje kombétare.. jané thjesht fantastik..

Displaying 2 Comments
Have Your Say

Leave a comment

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Close
Unë pëlqej (I like) sekretemode.com
Duke klikuar këtë buton, ju na ofroni mbështetje që punën tonë ta bëjme me të mirë dhe ta zgjerojmë komunitetit e modës. Faleminderit. (Please, support us by clicking like on our FB page. Thanks)

Facebook