Tortë e shijshme suedeze

On Friday, January 16th, 2015

Tortë e shijshme  suedeze  një ushqim i lehtë për tu përgaditur dhe i shijshëm

Për të bërë këtë tortë së pari  ju keni për të prerë një copë të rrumbullakët bukë në shtresa. Pastaj në një tas përziejmë krem djathi , majonezë dhe salcë kosi ,dhe ndahet përzierja në dy pjesë. Shto vezë të ziera  të copëtuara  dhe qepë pranvere në pjesën e parë dhe  salmon i tymosur i copëtuar dhe kopër .Pastaj përhap në pjesën e parë në shtresën bazë dhe përmbi  vëmë  shtresën të dytë të bukës në të. Në shtresën e dytë  përhapim përzierjen e dytë. Përsërit hapat për të gjitha gjashtë shtresat e bukës. Atëherë  mbulojini të gjitha anët me krem​​. Dekorojeni tortën me feta të trangujve, salmon i tymosur dhe feta të vezëve të ziera.

215

torte

Tags:
Posted in Kuzhina
Displaying No Comments
Have Your Say

Leave a comment

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>