Tortë për Martesë

On e Martë, Janar 8th, 2013

Jeni duke menduar rreth martesës dhe nuk e dini  se qfarë dizajni të tortës do të zgjedhni Torta duhet të jetë elegante dhe e dizajnuar mirë .Shikoni këto modele dhe besoj të jetë zgjedhja juaj e përkryer.

 

Etiketa:
Posted in Moda
Displaying 1 Comments
Have Your Say

  1. ku mund ti gjej keto lloje tortash a mund te me informoni :) ju faleminderit :D

Displaying 1 Comments
Have Your Say

Leave a comment

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Close
Unë pëlqej (I like) sekretemode.com
Duke klikuar këtë buton, ju na ofroni mbështetje që punën tonë ta bëjme me të mirë dhe ta zgjerojmë komunitetit e modës. Faleminderit. (Please, support us by clicking like on our FB page. Thanks)

Facebook