Posts Tagged ‘veshje te ndryshme.’

Veshje elegante të kombinuara për mbramje

On Monday, January 7th, 2013
Modele elegante të fustaneve të shkurtër të kombinuara me këpuce, sandale,qantë,dhe bizhuteri.Ne zgjodhëm një pjesë tjetër me fustanet më të bukura për mbrëmje të matures ,dhe ahengje tjera që do të shkëlqeni me pamjen tuaj.   ...

Disa nga kombinimet e veshjeve

On Thursday, December 20th, 2012
Zgjodhëm për ju disa nga veshjet më të bukura  të kombinuara me bizhuteri ,këpucë dhe qanta që do të ju krijohet ideja se si do donit ti kombinoni.                         ...