Posts Tagged ‘Shoes’

Valentino Këpucë dhe Qanta Dimer 2014-2015

On Tuesday, December 23rd, 2014
Valentino luksoze do të thotë luks në çdo gjë! Dhe,sigurisht, këpucë dhe qanta  nuk janë lënë jashtë listës.Kështu këtu vjen Valentino me  këpucë dhe qanta vjeshtë / dimër 2014-2015 modelet  duket më mahnitëse dhe moderne se kurrë! Mbetet në mendje dhe joshës si këpucë me rrip ne kyçin e këmbës me flutura te-shtypura, te stilit ...