Posts Tagged ‘qanta’

Marcatelli 2012 – 2013Koleksion i qantave dhe këpucëve

On Sunday, December 9th, 2012
Kur ne i  shikojmë zonjat me këpucë  dhe modele qantash që nga viti 1965 jep një vështrim të ndryshëm , çdo vit si një markë të re ,me ngjyra tërheqëse dhe tendencat për të tërhequr vëmendjen e femrave  Marcatelli 2012 – 2013 paraqet koleksionin e  këpucëve dhe qantave. ...

Qanta ,Këpucë dhe llaku me kristale të vogla për sezonin e dimrit

On Friday, December 7th, 2012
Shiqoni këto modele te reja nga  Pupa! Për këtë sezon të dimrit, shikoni artin e Llakut me kristale të vogla,manikyri  mbetet në mendje me një efekt 3D. Dhe përsëri thonjtë të shndërrohen në një pajisje që ju nuk mund të bëni pa e kompletuar dukjen tuaj. Janë të përkryera  dhe përshtaten me veshjet tona dhe janë të ...


Kepuce,Mango, Qanta, rripa dhe shalle – Pranvera 2012 Mbledhja Aksesore

On Wednesday, November 7th, 2012
rrypa ,shalla ,qanta Ky është një koleksion pajisje nga mango për pranverë 2012, përbëhet nga një shumëllojshmëri e këpucëve, sandale, shalle, qantave dhe rripa,  ngjyra. Këtë herë, sy-infektues ngjyra të tilla si të shtypura lule rozë, blu dhe portokalli dhe romantike ose leopardi janë theksuar edhe në çdo koleksion. Nëse jeni duke kërkuar për sandale të rehatshme dhe këpucë ...