Posts Tagged ‘qanta’

Koleksioni i Çantave për vjeshtë

On Friday, October 17th, 2014
Çantat praktike dhe të kombinueshme janë vënë serish në qendër të vëmendjes.Luksoze dhe praktike, të përshtatura me një sërë dizajnësh të veçanta.   ...
Qanta per femra per stinen e Pranveres

On Wednesday, April 3rd, 2013
Çanta ësht një element shum i rëndësishëm mode e cila luan rolin e vet në dukjen tuaj.Nëse jeni duke kerkuar modele per stinen e pranveres dhe se çfarë modele të qantave jan tani në trend atëherë ju mund ti gjeni modelet më të reja të çantave për kët stine duke shikuar fotografitë më poshtë ,dhe mendoj ...Koleksioni i fundit i qantave 2012-13

On Sunday, January 6th, 2013
Çantat gjejnë gjithmonë rëndësi të madhe në botën e modës. Femrat janë shumë të vetëdijëshme për mbajtjen e aksesorëve të tyre të dorës. Ndërsa ne po diskutojmë këtu për qanta ne do të ndajmë disa foto për qantat. Çantat mund të jenë të formave të ndryshme si të stilit çantë, ovale,stilit të rrumbullakët , stil të harkut ...


Koleksioni i qantave 2012-2013

On Monday, December 10th, 2012
Një nga elementet e domosdoshme e stilit jetesore të grave janë çantat..Kohët e fundit jane bere te popullarizuara  dhe të dashura shumë nga modelet çantave të modës në formë  të kutisë. Le të shohim disa nga këto modele. ...