Posts Tagged ‘Interesante’

Vlerat e dasmës përgjatë Shekujsh

On Friday, August 7th, 2015
Dasma është një prej riteve me te hershme dhe çuditërisht e pandryshuar gjatë kalimit të jetës. Pothuajse të gjitha traditat qe vëmë re sot janë vetëm jehonë e së kaluarës. Çdo gjë duke filluar nga vellot, lulet, këpucët e  vjetra, përcjellësen e nuses, etj., gjithnjë luajnë një rol shumë të veçantë dhe jetike. Sot, edhe pse substanca ...

Përse qajnë gratë?

On Sunday, August 3rd, 2014
Përse po qan? – fëmija i vogël pyet nenën. Sepse jam grua – i përgjigjet ajo. Nënë nuk po të kuptoj!- iu përgjigj djali. Nëna e afron nga vetja dhe i thotë: -As do me kuptosh ndonjëherë, biri im. Me vonë fëmija e pyet babane. -Përse me duket se nëna po qan pa arsye? -Të ...