Posts Tagged ‘Fustane’

Modelet më të reja të fustaneve 2013.

On Wednesday, January 2nd, 2013
Dëshironi të keni një pamje elegante, atëherë këto modele të fustaneve që mund të ju japin ide të shkoni te rrobaqepsi juaj dhe të  preni për trupin tuaj që të visheni në raste  të veqanta në mbrëmje apo dasma .Është e vetmja mundesi me të cilat mund të jeni në qëndër të  vëmendjës.Pra janë modele ...

Modele të kurorave për nuse

On Sunday, December 30th, 2012
Edhe tani si para viteve të 90-ta janë në trend modelet e kurorave për frizura të nuseve ,ja disa modele shum të bukura dhe interesante që ëndërron qdo nuse ta ketë në ditën e dasmës që është dita më e rëndësishme në jetën e femres. ...

Modele të Fustanave 2012-2013

On Tuesday, November 20th, 2012
Disa nga modelet e fustanave më të mirë për vitin 2012-2013,nëse dëshironi të dukeni bukur në ndonjë mbrëmje apo dasma ketu jan disa modele shum te pelqyera për vajza ,nuse apo artiste.     ...