Posts Tagged ‘Fustane’

Permbledhje Pranverë 2013 e fustaneve nga Elie Saab(Dresses)

On Sunday, June 9th, 2013
  Permbledhje  pranver 2013 e fustaneve nga Elie Saab Saab është një mjeshtër i modeleve me te bukura të fustaneve per mbrëmje. 2013Fustanet janë ëndrra që shfaqë silueta elegante dhe pëlhura të qendisura, me  xixë- shkendija te vogla . Materiali me ngjyra te bardhë në dritë blu, livando, ari, e kuqe dhe e zezë. Materiali deri ne ...