Posts Tagged ‘frizura’

Frizura elegante të veqanta dhe mahnitëse

On Friday, April 19th, 2013
Stili i flokëve çdo nuse e ben të ndjehet e sigurte qe te duket magjepsëse. Flokët gjithmonë duhet të përshtaten me vellon. Keto stile i bëjn flokët tuaj të bukur, elegante dhe të sofistikuar. Keto jane stile shumë të veçanta me flokë të gjatë apo te shkurtra qe krijojne frizura mahnitëse. Sigurohuni qe stilin e flokeve per dasmën tuaj ...
Modele te Frizurave te thjeshta dhe te shpejta.

On Monday, January 28th, 2013
Si te bëjmë frizure të thjeshtë në  shtëpi, pra dëshironi të dukeni bukur kur të shkoni në punë apo keni për të dalë në qytet?. Ju mund të beni vet dhe shpjetë frizure pa ndihmën e frizereve,shiqoni disa modele të shpejta dhe të bukura.         ...

Stili i flokëve 2013

On Sunday, January 20th, 2013
Tema aktuale e sotme do të jetë mbi të gjitha në lidhje me përzgjedhjen e stilit të flokëve për ceremonitë e dasmës ,që nuk janë thjesht fantastike, por të mrekullueshme dhe seksi, por edhe në modë për vitin 2013. Në lidhje me përzgjedhjen tuaj, është e rëndësishme të gjeni një moment kohë ti shiqoni këto artiste sa ...

Zgjedhjet e duhura të frizurave

On Tuesday, January 15th, 2013
Zgjedhja e stilit të flokëve për gruan është një proces shumë i rëndësishëm dhe është element themelor i vizionit të plotë të një gruaje.     ...

Si të ushqejmë flokët me Biotin

On Sunday, January 13th, 2013
Për fat të keq, duke zbatuar procedurat e kujdesit të flokëve, kryesisht njerëzit harrojnë rëndësinë e vitaminave dhe mineraleve të duhura për rritjen e flokëve. Ka shumë vitamina që janë të domosdoshme për të mbajtur flokët tuaj të shëndetshëm dhe të mrekullueshëm. Një prej vitaminave të tilla është biotin. Le të mësojmë se çfarë është biotini ...