Posts Tagged ‘frizura’

Kombinime te shkëlqyera te frizurave Styling dhe grim nga Reem Sharvit

On Thursday, February 13th, 2014
Kozmetika dhe stili i flokëve janë një nga pjesët më të rëndësishme të imazhit tonë, kështu që ne duhet të i kushtojme vëmendje atyre.Nëse ju deshironi aplikoni grim dhe duke bërë hairstyles të ndryshme ju mund të dukeni per mrekulli!Duke mos pershtatur frizuren me kozmetikë, ju e humbni mundësinë e dukurit bukur. Unë bëra një ...

Stile te flokëve për meshkuj 2013(Hair styles)

On Tuesday, October 22nd, 2013
Me një xhaketë lëkure të zezë keni nevojë për një stil të flokëve të rregulluar bukur.. Asgjë nuk duket më e mirë për një veshje lëkundëse sesa flokët e shkurtër,të shkëlqyer me pak gell. Ky stil alternativ tregon nje pamje te bukur. Kjo veshje dhe Super flokët e shkurtër anësh,me gjatësi të lartë në rritje nga ...