Posts Tagged ‘frizura’

Si t’i drejtoni flokët pa përdorimin e hekurit për flokë

On Tuesday, August 19th, 2014
Nuk dëshironi që të shkatërroni më shumë flokët, e megjithatë i doni prap të drejta? Praktikoni një herë në javë një nga këto tretmane dhe flokët tuaj do jenë tërësisht të drejta. Nëse jeni lodhur nga përdorimi i tepërt dhe shkatërrimi i flokëve nga presa dhe feni, dhe dëshironi që të keni flokë të mrekullueshme ...
Frizurat e duhura të Meshkujve për Maturë

On Sunday, April 27th, 2014
Hey Maturanta mbrëmja juaj po afrohet dhe ju keni nevojë që të përgaditeni.Keni vendosur se qfarë frizure do të bëni?Ne ju kemi gjetur disa modele të bukura të frizurave,nëse ju i shikoni do të gjeni menjiherë zgjidhjen e duhur për dukjen tuaj ,shikojini dhe do të mbeteni të kënaqur. ...

Mësoni si te bëni një frizurë të bukur

On Sunday, April 13th, 2014
Kjo është një nga frizurat më të mira për ngjarje të veçanta, dhe është e përbërë ne forme të rrumbullakët të dekoruar me një formë fluture. Me këtë tutorial, ju do të mësoni si të bëni atë!   ...

Koleksion i frizurave mahnitëse dhe frymëzuese

On Monday, March 24th, 2014
Dita e dasmës  tuaj  është shansi i juaj që të jeni një yll për një ditë, kështu që unë mendova se do të ju ndihmoj  duke ju dhënë një koleksion të disa frizurave  mahnitëse dhe frymëzuese.Nëse jeni duke planifikuar dasmën tuaj apo eni duke kerkuar modele të frizurave këtu do të i gjeni ato. bellethemagazine.com ...