Stile te ndryshme te veshjeve Verore

On Thursday, April 25th, 2013

Dizajnuesit ose stilistet e modës krijojnë dhe prodhojne shume artikuj veshjesh. Por, me e rëndësishme është idea se qfare kombinimi te veshjes do te zgjedhni ju per veten tuaj.Ne ju ofrojme ide te ndryshme te dizajneve te ndryshme te modës qe ju ben te ndryshoni stilin tuaj ne stinen e Veres.

 

 

 

 

 

Displaying 3 Comments
Have Your Say

  1. Lola says:

    Ju faleminderit shume ,jeni shum te mire qe na informoni rregullisht me moden me te re .Me pelqejne shume te gjitha veshjet

  2. ILDA says:

    SI BLIHEN VESHJET?

Displaying 3 Comments
Have Your Say

Leave a comment

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>