Stile te flokëve për meshkuj 2013(Hair styles)

On Tuesday, October 22nd, 2013

Me një xhaketë lëkure të zezë keni nevojë për një stil të flokëve të rregulluar bukur.. Asgjë nuk duket më e mirë për një veshje lëkundëse sesa flokët e shkurtër,të shkëlqyer me pak gell. Ky stil alternativ tregon nje pamje te bukur.

Kjo veshje dhe Super flokët e shkurtër anësh,me gjatësi të lartë në rritje nga mbrapa te kthyera para. Një rregullim me gell lëshon flokët thekë nga tërheqja e gravitetit dhe u jep atyre një drejtim klasik.

Stilet e flokëve për meshkuj kanë ndryshuar gjatë viteve, por tendencat janë shpesh të ngadalshme, duket se janë “klasik”dhe janë ende në modë. Ne shohim këtë burrë me prerje klasike me gjatesi te shkurtër anëve dhe mbrapa, por me shumë gjatësi ka në seksionet kurorë të lartë dhe përpara.Ky vështrim i njëjtë është parë në vitet ’50, ’60, ’70, dhe çdo dekadë tjetër gjatë historisë moderne. Ndryshimet janë vetëm në produktet dhe teknikat e përdorura të stilit flokët pasi ajo është e prerë.Këtë stil elegant dhe mashkullore që e kanë pasur njerëz të tillë kryesorë, si Rock Hudson, Elvis Presley, Antonio Sabato  dhe të tjerët të panumërt.

Ky është s til i fokëve për burra me te prera mesatare si.Stili vijon si prerje tradicionale e burrave: anët e shkurter, me gjatësi përpara të shtuar.Seksioni i lartë është i prerë në mënyrë të barabartë të shpërndara.

Tags:
Posted in Frizura
Displaying No Comments
Have Your Say

Leave a comment

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>