Si te perdorim brushat për grimin tuaj

On Thursday, March 14th, 2013

Në fakt, ka shumë lloje të brushave për grim që ju mund të zgjidhni nga tregu dhe industria kozmetike.  megjithatë, mund të ju  duhen disa furça, furça bazë që fsheh, furçë pluhuri, brushat rimel, për skuqje te faqeve,dhe një furçë cik. Nëse kjo është hera e parë për të investuar në brusha të grimit, më mirë të filloni të keni këto themelore.  Edhe pse shumica e grave përdorin sungjer në  aplikimin bazë, ekspertët e grimit tani janë duke përdorur furçë bazë. Kjo reagon në formë të sheshtë që lejon grimin tuaj bazë që të  aplikohet në mënyrë të barabartë dhe të përzier njësoj në fytyrën tuaj.
Brusha që fsheh njollat
Gishtat janë përdorur zakonisht për të fshehur njollat në pjesën e fytyrës, ku ka njolla apo rrudha që ju dëshironi për ti fshehur ato nën-sy në pjesën që ju dëshironi ta ndriçoni. Një furçë që fsheh, megjithatë, mund të mbulojë  mirë dhe të bëjë që njollat tuaja të mos duken fare.

Brusha për hijet e syve

 Në mënyrë ideale, duhet të ketë tri lloje të brushave për hijet e syve domethënë një brushë (furqë) të mesme për kapakun e syrit, një furçë të vogël për vijën e syrit, dhe një brushë të madhe për të shërbyer për zonën e syve të afërt me vetullat . Nëse jeni duke përdorur hije të lëngshme në sy, merrni brushat të dizajnuara posaçërisht për të.

Brushë për skuqjen e faqeve

Një prej brushave të mëdha të grimit, brusha e butë reagon në skuqje që normalisht aplikohet me përzierje ngjyrash për skuqjen e faqeve tuaja.

Brushë për skuqjen e buzëve

Nëse ju doni mbulim sa më të saktë në skuqjen e buzëve në buzët e tua, më mirë të përdorni një furçë(brushë) të buzëve. Kjo ju mer më pak kohë dhe madje edhe ngjyra e buzëve qëndronë më gjatë mbi buzët e tua.

Brusha për pudër

Një nga më të dobishmet,është brusha për pluhurin e pudres, jo vetëm që të ju ndihmojë të aplikoni pluhurin për të mbuluar zonat e shndritshme të krijuara nga grim juaj,  Kështu, një brushë pluhuri është thelbësore dhe e sigurt se ju keni një fytyrë të shkelqyer.

 

 

 

 

Tags:
Posted in Fytyra, Make up
Displaying 1 Comments
Have Your Say

Displaying 1 Comments
Have Your Say

Leave a comment

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>