Si të kombinojmë veshjet me ngjyre të bardhe dhe të zezë

On Sunday, July 19th, 2015

Për sot, unë do të bëj një post shumë interesante që quhet “Fuqia e zezë dhe e bardhë”. Këto dy ngjyra të duken të mahnitshme,kur janë të kombinuara së bashku. Por,ne duhet të pranojmë se të dyja duken fantastike kur janë të veshur edhe veçmas.

Ne duhet kushtuar shumë vëmendje kombinimeve klasike te zezë dhe te bardhë e cila është bërë një tendencë e madhe. Këto dy ngjyra ju jep mundësinë për të eksperimentuar.Ka kaq shumë modele të zezë dhe të bardhë dhe printime grafike që do t’ju ndihmojë të ndjekin këtë trend.

Edhe në qoftë se ju nuk bëni kombinimin  që te përputhen këto dy ngjyra, ju duhet patjetër të shikoni galerinë më poshtë.Veshjet më poshtë do të ju tregojnë se si të ndjekni këtë trend.Nëse ju deshironi, mos u bëni merak, sepse unë kam gjetur disa modele vetem me ngjyr të bardh dhe të  zezë” nese nuk e pelqeni kombinimet bardh dhe zi .

vivaluxury-3-2

vivaluxury-6

VivaLuxury_-10

coachella-2015-outfits-VivaLuxury-12

vivaluxury-4

swarovski_jewelry_vivaluxury_annabelle_fleur-1

Maje_colorblock_dress

vivaluxury-3 (1)

vivaluxury-2 (1)

VivaLuxury_

EXPRESS_black_surplice_wrap_ruched_jersey_midi_dress

vivaluxury-2

vivaluxury_dress-3

vivaluxury-3

vivaluxury-8

vivaluxury

 

Displaying No Comments
Have Your Say

Leave a comment

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>