Shikoni dhe mesoni se si te punojme batanije per femije

On e Shtunë, Mars 23rd, 2013

Shikoni dhe mesoni se si behet kjo batanije  per femije e punuar me grep,per te gjitha femrat qe e dojne punen e e dores dhe deshirojne te mesojne ju lutemi shikojeni keto fotografi se si punohet ky model ,eshte i lehte dhe shpejt per tu punuar, model i bukur.

 

 

 

Etiketa:
Posted in Punë dore
Displaying 1 Comments
Have Your Say

Displaying 1 Comments
Have Your Say

Leave a comment

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Close
Unë pëlqej (I like) sekretemode.com
Duke klikuar këtë buton, ju na ofroni mbështetje që punën tonë ta bëjme me të mirë dhe ta zgjerojmë komunitetit e modës. Faleminderit. (Please, support us by clicking like on our FB page. Thanks)

Facebook