Salloni i ondulimit LADY A&L ne Prishtine

On Wednesday, June 7th, 2017

Salloni i ondulimit LADY A&L

Rr. Gustav Majer, prapa Hotel Sirius, Prishtinë

Salloni Lady A&L ofron këto shërbime :

 • Kurse per mbjellje te qerpikeve
 • Vetulla tatoo
 • Prerje të flokëve
 • Ngjyrosje të flokëve
 • Zgjatje të flokëve/extention
 • Fenerim natyral dhe drejtë
 • Frizura të ndryshme
 • Grim
 • Shatire të ndryshme
 • Rregullim të qerpikëve dhe vetullave
 • Përgaditje të nuseve
 • Frizura dhe grim për mbrëmje të maturës dhe absolventiadës

Sallon ondulimi LADY A&L ju garanton se produktet që ne përdorim janë të një cilësi të lartë . Te ne ju do të ndiheni si mbretëreshë .

Ejani ju mirëpresim .

Orari i Punës: 09:00-20:00 

1

3

logo

 

Displaying No Comments
Have Your Say

Leave a comment

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>