Sallata dhe shendeti

On Thursday, November 8th, 2012

Sallata jeshile Fletët e gjelbra të spinaqit, sallatës jeshile, etj janë tepër të pasura me acid folik dhe ndihmojnë në luftimin e depresionit dhe nga ana tjetër janë tepër të ushqyeshme për femrat shtatzëna.

Një sallatë me perime të tilla nuk duhet të mungojë kurrë në menynë tonë ditore.

Tags:
Posted in Shendeti
Displaying No Comments
Have Your Say

Leave a comment

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>