Qanta ,Këpucë dhe llaku me kristale të vogla për sezonin e dimrit

On Friday, December 7th, 2012

Shiqoni këto modele te reja nga  Pupa! Për këtë sezon të dimrit, shikoni artin e Llakut me kristale të vogla,manikyri  mbetet në mendje me një efekt 3D. Dhe përsëri thonjtë të shndërrohen në një pajisje që ju nuk mund të bëni pa e kompletuar dukjen tuaj. Janë të përkryera  dhe përshtaten me veshjet tona dhe janë të bukura për festat.
Gjashtë foto të ndryshme të cilat frymëzojnë çuditshëm, por me  kombinime me ngjyra tëndryshme, duke filluar nga versioni i zi – përputhen pajisje me shkëlqim dhe patentë lëkure – në një violet, për të shkuar me thonj, vezullim dhe këpucë , blu dhe pajisje ari janë krejtësisht në përputhje me manikyr, me ngjyr kristal  të vogla në këpucë dhe çanta, ndërsa një përzierje të ngjyrave tregon ndeshjen e saj të përsosur në flluskë-margaritarët ne çantë që ka ngjyren bazë trëndafili .Kombinimi i çantës në nuancë  të hirtë është gjithashtu shumë joshës, më e përmbajtur dhe elegancë. E pra, tani ju vetëm duhet të zgjedhni dhe të krijoni pamjen më të mirë  që ju pëlqen dhe të aplikoni kristale në manikyrin tuaj të  thonjve.

 

 

Tags: ,
Posted in Këpucet, Moda, Thonjët
Displaying 1 Comments
Have Your Say

  1. EDITA SOPJANI* says:

    whowwwwwwwwwww sa te bukura

Displaying 1 Comments
Have Your Say

Leave a comment

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>