Punime artistike ,Qanta dore

On e Shtunë, Dhjetor 15th, 2012

Punime artistike modele të qantave për femra të punuara me dore nga penjë dhe ngjyra të ndryshme.

Etiketa:,
Posted in Punë dore
Displaying No Comments
Have Your Say

Leave a comment

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Close
Unë pëlqej (I like) sekretemode.com
Duke klikuar këtë buton, ju na ofroni mbështetje që punën tonë ta bëjme me të mirë dhe ta zgjerojmë komunitetit e modës. Faleminderit. (Please, support us by clicking like on our FB page. Thanks)

Facebook