Princess Style-Ameerah al Taweel

On Thursday, January 30th, 2014

Gruaja e princit Alwaleed Bin Talal, Princesha Ameerah është tani një nga filantropistët më të njohur në botë përmes punës së saj në themel të burrit të saj. Ajo mbështet një gamë të gjerë të interesave humanitare si në Arabinë Saudite dhe në të gjithë botën.

 

 

Tags: ,
Posted in Fustanat, Moda
Displaying No Comments
Have Your Say

Leave a comment

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>