Tendencat e këpucëve Pranverë / Verë 2013

On Tuesday, January 8th, 2013

Këto janë janë prirjet e reja të modës. Ndërsa ne akoma jemi në  dimër, disenjatorët e famshëm botëror të lartë kanë formuar tashmë koleksionet  pranverë / verë 2013 me  trendet e modës që janë mahnitëse dhe të ndritshme, të  sezonit të ngrohtë.Trendet e këpucëve janë jashtëzakonisht të ndryshme. Nga këpucë me gishtërinjtë si dhe këpucë transparente dhe forma mahnitëse arkitektonike, tendencat e këpucëve për pranverë / verë 2013  sjellin një shumëllojshmëri të stileve të mrekullueshëm. Le të bëjmë një vështrim në stilet kryesore dhe të përcaktohemi për sezonin e veshjeve në stinën e verës.

Pranverë / Verë 2013. Trendi i këpucëve me taka të larta klasike. Vështirë që çdo sezon të shkojë pa këtë prirje mahnitëse. Taka të larta klasike shfaqen në koleksionet e çdo projektuesi-së, pasi që ata janë të përjetshëm, elegante dhe fmërore.

 

 

 

Tags:
Posted in Këpucet, Moda
Displaying No Comments
Have Your Say

Leave a comment

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>