Për qerpikë sa më të dendur dhe të gjatë

On Tuesday, November 13th, 2012

Edhe pse ka zgjedhje të shumta të prodhimeve për kurimin e qerpikëve, nuk duhet të harrojmë “mjeshtëritë” e mira e të vjetra.

Vaji i ullirit.
Lyeni me vaj ulliri qerpikët nga rrënja deri në majë, lërini të veprojë vaji pesë minuta. Pastaj lani me ujë të vakët. Këtë veprim bëjeni një muaj dhe do të shihni që do t’ju rriten qerpikët.
Vitamina E.
Vitamina E është ndër më të mirat në pengimin e rënies së qerpikëve, të cilën do ta gjeni pothuajse në çdo barnatore. Përdoret në të njëjtën mënyrë si vazelina.

Posted in Fytyra, Make up
Displaying No Comments
Have Your Say

Leave a comment

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>