Parfumi është ëndrra e secilit.

On Friday, April 5th, 2013

Parfumi Versace është ëndrra e secilit.

Parfumi është një gjë shumë e rëndësishme për njerëzit në jetën e tyre të përditshme. Ka shumë lloje të parfumeve që ne mund të perdorim. Dhe ka shumë variante te markave te ndryshme. Një prej markave më të njohura është parfumi Versace. Ky është shumë i njohur në mbarë botën. Shumë njerëz adhurojne këtë lloj parfumi Versace.

 

Ka shumë  njerëz që janë të çmendur për Parfumin Coco Chanel 

Një përbërës i rëndësishëm i personalitetit tuaj  është parfumi që me të vërtetë përhap një magji të mirë në mjedis.  Ne jemi të bekuar që jetojmë në këtë shekull, ku ka marka të shumta që ofrojnë parfume ekzotike dhe joshëse që mund të rrisin personalitetin tuaj .

 

Parfumi është një domosdoshmëri për çdo grua

Vera po vjen, Parfumi për zonjat sot përdoret për aromë të mirë.Parfumi për zonjat, në kontrast me llojet e tjera të tilla si parfumeve Eau de tualet, përfshin një parfum shumë të fuqishëm me fuqi të lartë të vajrave thelbësore. Ajo duhet të ketë një fuqi 15-30% e vajrave esenciale ose aromave.

Tags:
Posted in Fytyra, Make up
Displaying No Comments
Have Your Say

Leave a comment

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>