Pallto te kombinuara për stinen e Dimrit

On Friday, October 4th, 2013

Mantelet elegante të kombinuara me qantë dhe kepucë dimri gjatë ditëve të ftohta të dimrit nëse ju dëshironi të visheni  me  modën më të re ju sugjerojme disa kombinime te bukura dhe elegante.

 

Kjo palltë pelerine është e pershtatshme me fundë dhe qizme me ngjzrë të zezë dhe ngjyrë porsi palltoja pelerine ,është kombinim shum në trend.

Kjo palltë është më tërheqëse me jakë dhe me  gëzof rreth qafës dhe mëngë elegante. Është e rëndësishme që pallto të i përshtatet stilit tuaj së bashku me qizmet me ngjyrë të kaftë.  

 

 

 

About -

Displaying No Comments
Have Your Say

Leave a comment

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Close
Please support the site
Nëse ju pelqen kjo faqe, na pëlqeni edhe në Facebook. Faleminderit!!!
Social PopUP by SumoMe