OPI Llak i thonjëve Spring 2012 Collection Makeup

On Wednesday, November 7th, 2012

make up llak OPI është një markë e famshme që ka ofruar gjithmonë një nga  krijimet e habitshme të reja, të tilla si Llak i thonjëve për kozmetikë 2012  pranverë, i cili përbëhet nga 12 tone mahnitëse të reja për të përmirësuar stilin e shpejtë dhe efektive.Holanda u bë një burim i frymëzuar Suzi Weiss-Fischmann, OPI Ekzekutiv VP & Nails Drejtor Artistik,i gjallë dhe unik. Pranvera është sezoni i ngjyrave që variojnë në pah, dhe  Holanda ofron një rrjet të ngjyrave të koraleve, rozë dhe portokalli.llakna  të ndritshme të përzier me një neutral në variacione të reja të tilla si balta e kuqe dhe të gjelbër det.

Posted in Make up
Displaying No Comments
Have Your Say

Leave a comment

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>