Ngjyra magnetike të thonjëve

On Sunday, February 24th, 2013

Këto janë  disa foto të dizajneve të thonjve . Dashuria për thonjet që të duken bukur ,na shtyn që të përdorim llakun e thonjve magnetikë që do të jetë shoku më i mirë. Thjesht merreni furçën dhe lyeni një shtresë bazë, dhe kur ju aplikoni shtresën tuaj të dytë, mbajeni magnetin (që është vendosur në kapak) mbi thonin tuaj për 10 sekondaDhe shikoni si mer efekte 3-D.  ngjyrat metalike me hije që duken bukur edhe në thonjtë të shkurtër.

 

 

 

 

 

Tags: ,
Posted in Make up, Thonjët
Displaying 1 Comments
Have Your Say

  1. gjevaa says:

    shummm modele interesanta ju lumt me pelqej sidomos ato me fb you tube twitter etj…

Displaying 1 Comments
Have Your Say

Leave a comment

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>