Ngjyra e kuqe e buzëve më e preferuara te femrat

On Monday, November 26th, 2012

Gjëja më e mirë për të gjitha gratë pavarësisht nga mimika e fytyrës  është ngjyra e kuqe e buzëve e cila bën që ju të dukeni bukur. Kjo është në lidhje me zgjedhjen e duhur dhe ju  ka hije me çfarëdo veshje që ju te visheni. Nuk është çudi pse të gjitha yjet zgjedhin atë.

 

 

 
Tags:
Posted in Fytyra, Make up
Displaying No Comments
Have Your Say

Leave a comment

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>