Ngjyra e buzeve e murmurt e cila do te ju beje te dukeni bukur

On Thursday, November 8th, 2012

Zonja keni menduar ndonjëherë për veten tuaj qe te dukeni bukur . E pra këtu është nje lajm i mire, duke shkuar përpara këtë vjeshtë ju vërtetë mund  të dukeni me  buzët e juaja per mrekulli . Pse? Stili dhe ngjyra kan shum rendesi .. ngjyra  e Murmurt  nis të lulëzojë ne  rrugë me stilin e nje ylli ,Kjo ngjyre do te pershtatet edhe ne koleksione pranverë 2013 ..

Posted in Fytyra, Make up
Displaying No Comments
Have Your Say

Leave a comment

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>