Modelet verore të flokëve për meshkuj

On e Premte, Prill 26th, 2013

Shikojeni keto Frizura per Meshkuj,janë modelet me te mira dhe moderne që kemi zgjedhur per ju,prandaj ju mund te zgjedhni njeren nga keto qe ju pershtatet stilit tuaj

 

 

Etiketa:
Posted in Frizura
Displaying 1 Comments
Have Your Say

  1. shaban thotë:

    une kam nje porosi per stil i flokve

Displaying 1 Comments
Have Your Say

Leave a comment

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Close
Unë pëlqej (I like) sekretemode.com
Duke klikuar këtë buton, ju na ofroni mbështetje që punën tonë ta bëjme me të mirë dhe ta zgjerojmë komunitetit e modës. Faleminderit. (Please, support us by clicking like on our FB page. Thanks)

Facebook