Modelet me te reja te Punë Dore për femijë.

On e Shtunë, Mars 16th, 2013

Dëshironi modele më të reja te punuara me grep?Epo nxitoni ateherë sepse ne ju sjellim modelet me te reja te modeleve për vajza të vogla të punuara me grep.Për të gjitha gratë që i pëlqejnë gjërat e punuara nga vetë ato portali ynë Sekretemode ju sjell një set me 28  fotografi të modeleve më të reja të punuara nga gra të ndryshme .

 

Etiketa:
Posted in Punë dore
Displaying 10 Comments
Have Your Say

 1. Gjylije thotë:

  Sa e punoni qat fustan komplet foto nr 6 prej fundi

 2. shkurta xani thotë:

  une punoj per thmi vesha te drenices

 3. shkurta xani thotë:

  une e punoj qet fustan numer 6 30 ero

 4. vlera thotë:

  pershendetje
  me ka pelqyer nje model i fustanit per vajza te vogela dhe dua vete ta punoj sepse di pak te punoj me grep po nese keni mundesi me ma dergu ne imell menyra se si punohet do te ju faliminderohem shume eshte ai fustanin ngjyr vjollce nene ate te verdhin me te bardhe

 5. Name* thotë:

  Me pelqei fustani nr17 nga fillimi:)))

Displaying 10 Comments
Have Your Say

Leave a comment

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Close
Unë pëlqej (I like) sekretemode.com
Duke klikuar këtë buton, ju na ofroni mbështetje që punën tonë ta bëjme me të mirë dhe ta zgjerojmë komunitetit e modës. Faleminderit. (Please, support us by clicking like on our FB page. Thanks)

Facebook