Modele të veshjeve elegante të kombinuara

On e Premte, Janar 11th, 2013

Veshje  elegante me fustane të shkurtër, pallto  dhe me kombinime si,këpucë,qantë bizhuteri dhe tjera të përshtatshme për mbrëmje .Modele të kombinuara për dimër dhe për kohet e nxeta.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Etiketa:,
Posted in Moda, Veshjet
Displaying No Comments
Have Your Say

Leave a comment

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Close
Unë pëlqej (I like) sekretemode.com
Duke klikuar këtë buton, ju na ofroni mbështetje që punën tonë ta bëjme me të mirë dhe ta zgjerojmë komunitetit e modës. Faleminderit. (Please, support us by clicking like on our FB page. Thanks)

Facebook