Modele të thonjëve

On Wednesday, January 2nd, 2013

Modele te thonjëve mjaft interesante me ngjyra,gurë dhe dizajne të ndryshme që do të ju pëlqejnë.

 

Tags:
Posted in Make up, Thonjët
Displaying No Comments
Have Your Say

Leave a comment

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>