Modele te kepucëve për vello

On Sunday, February 3rd, 2013

Dita juaj e dasmës është dita më e veçantë për çdo çift.Qdo femër ëndërron se qfarë do të veshë dhe si do të duket ,a do të dukem elegante dhe e bukur.Duhet të kemi kujdes përveq vellos se qfarë këpucë do të veshnim.Shikoni disa modele shumë të bukura të këpuceve që pershtaten shumë me vello,janë modele të thjeshta dhe elegante.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tags: ,
Posted in Këpucet, Moda
Displaying 3 Comments
Have Your Say

  1. ti says:

    shummm tbukra do kpuca a ban me e dit ku gjendet ky butik

  2. antigona says:

    Shummmm tbukra keto kpuca abon me dikt ku gjindet kjo butik

  3. daniela says:

    shume kepuce me taka te bukura.Jane kepucet me te bukura te 2013

Displaying 3 Comments
Have Your Say

Leave a comment

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>