Tags: ,
Posted in Këpucet, Moda
Displaying 1 Comments
Have Your Say

  1. sokoli says:

    me falni ato sandale ngjyr krem e me ngjyra verore ne pjesen e poshtme sa jan dhe nga cili shtet i porositni

Displaying 1 Comments
Have Your Say

Leave a comment

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>