Modele te Fustaneve të shkurtër

On e Mërkurë, Mars 13th, 2013

Një përmbledhje me disa modele shum të bukra të fustanave të shkurter të ndryshëm si nga modelet, ngjyrat dhe  materiali.

 

Etiketa:,
Posted in Fustanat, Moda
Displaying 5 Comments
Have Your Say

 1. arbresha thotë:

  nese mund te shenoni edhe numrin e telefonit dhe vendodhjen ku gjendni fustanet shum te bukur

 2. enisa thotë:

  ju lutem a mund te tregoni vendi ku gjendet dh sa kushton

 3. nardi thotë:

  e dashura ime do te gezohet nese une i marr njerin nga keto ku gjinden a mund te me thoni…….

  • admin thotë:

   Me vjen keq por ne jemi vetem portal informativ i modes dhe nuk shesim fustane ,por sigurisht qe mund te merni modele nga ne qe i postojme fustanet te modeleve me te reja per te i prer te ndonje rrobaqeps.

 4. erda thotë:

  ki fustani i zi ku gjendet dhe sa kushton ju lutem tregoni kthe

Displaying 5 Comments
Have Your Say

Leave a comment

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Close
Unë pëlqej (I like) sekretemode.com
Duke klikuar këtë buton, ju na ofroni mbështetje që punën tonë ta bëjme me të mirë dhe ta zgjerojmë komunitetit e modës. Faleminderit. (Please, support us by clicking like on our FB page. Thanks)

Facebook