Modele të fustaneve 2013

On e Enjte, Dhjetor 20th, 2012

Për të gjithë dizajnerët qe kan pasion qepjen e fustaneve ,modelet e 2013-tës jan modele më të bukura që kan qenë ndonjëherë ,modele me gurë të shkëlqyer me materiale dhe ngjyra të ndryshme.

Nëse ju jeni duke kërkuar  një fustan të bukur, unik, të shtrenjtë apo të lirë për mbrëmje shikoni disa modele të Jovani dhe dizejnator tjerë.

 

 

Posted in Fustanat, Moda
Displaying 5 Comments
Have Your Say

 1. gita thotë:

  me i bukur prej kretjve fustana te zi

 2. gita thotë:

  me i bukur prej kretjve fustani zi
  te zi

 3. KATERINA KOTE thotë:

  ESHTE E VERTETE.ME I BUKUR ESHTE FUSTANI I ZI.SA DO TA DOJA, POR S’MUNDE,JAM SHTAZENE DHE PRES NJE FEMIJE TE CILIN E PRES ME PADURIM TE DALE NE JETE BASHKE ME BASHKESHORTIN TIM.FALEMINDRIT!

 4. atej thotë:

  Sa kushtoj qita fustan dhe sa I kepni me pru ni model a

Displaying 5 Comments
Have Your Say

Leave a comment

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Close
Unë pëlqej (I like) sekretemode.com
Duke klikuar këtë buton, ju na ofroni mbështetje që punën tonë ta bëjme me të mirë dhe ta zgjerojmë komunitetit e modës. Faleminderit. (Please, support us by clicking like on our FB page. Thanks)

Facebook