Modele te bukura me grep per femije per te gjitha femrat qe deshirojne te punojne per femijet e tyre

On e Martë, Prill 2nd, 2013

 Jeni ne kerkim te modeleve me grep per femijet tuaj dhe nuk keni ku ti merni ato?ne mendojme gjimthmone per ju,tek ne do te gjeni modele te ndryshme qe mund te i punoni vet ato .Ketu ju prezantojme disa nga modelet me te mira gjitha atyre femrave qe din dhe duan te punojne ne shtepit e tyre ,shikojeni dhe do te ndaheni te kenaqura.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Etiketa:
Posted in Punë dore
Displaying 4 Comments
Have Your Say

  1. leonora thotë:

    shum bute bukura

  2. Your Name... thotë:

    Sa kushtojn kto teshat pet femij per vajza

  3. Lumja thotë:

    Juliet dergo mi te gjith a

Displaying 4 Comments
Have Your Say

Leave a comment

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Close
Unë pëlqej (I like) sekretemode.com
Duke klikuar këtë buton, ju na ofroni mbështetje që punën tonë ta bëjme me të mirë dhe ta zgjerojmë komunitetit e modës. Faleminderit. (Please, support us by clicking like on our FB page. Thanks)

Facebook